Username *
Password *
Remember Me

Jesensko-zimska make-up kolekcija kuće YSL osmišljena je u ime drskog naglašavanja jakih nijansi koje donose jedan osvježavajući pogled na novu sezonu: pigmenti električnog sjaja proglasili su svoju vladavinu! Inspiracija: urbane sredine s naglaskom na neonske reklame koje blješte u noći prepunoj očekivanja… Make-up na kampanji nosi divna Cara Delevingne, a u pozadini nas mame svjetla užurbanog grada.

 

kolekcija

 

Electric Chic paletu nijansi na kampanji nosi model Cara Delevingne

 

cara cr

 

Palette City Drive
Kao hommage majstorima pop-arta, te uličnoj umjetnosti New Yorka, kreirane su dvije palete  Pure Chromatics City Drive.

City Drive Arty
Neonska zelena, kromirani čelik, asfaltno crna i jaka plava boja: kvartet YSL boja za paletu City Drive Arty inspiriran je gradskim svjetlima i pulsirajućim umjetničkim potezima...

paleta1

 

lice2

 

 

City Drive Classy paleta
Od 127. kata u Dubaju do krovova nebodera na Manhattanu... Pjenušac, mramor, beton i čelik postavili su bazu za Palette City stil. Sklad prirodnih, suvremenih nijansi odražava urbani chic, za dan i noć.

paleta2

 

lice1 cr

 

"Igrajte se, slikajte i izrazite sebe kroz Pure Drive Chromatics City palete. Kada se koriste suhe, nijanse se stapaju u svilenkasti, satenasti veo. Korištene vlažne, pigmenti postaju intenzivni s dubokim metalik odsjajem. Kombinirajte palete i prilagodite mokre i suhe učinke za urbane kontraste" .
Make-up direktor za YSL Lloyd Simmonds

Caroline Nègre, Scientific Communication Manager Yves Saint Laurent Beauté otkrila je tajnu formule sjenila: - kroz inovativni proizvodni proces, Wet & Dry Pure tekstura sjenila sadrži čistu vodu. Ovaj način stapanja omogućuje iznimnu koncentraciju i blistavost pigmenata - .

 

Rouge pur Couture
Lloyd Simmonds obogaćuje kultnu Rouge Pur Couture kolekciju sa četiri nove nijanse, u skladu s nijansama sjenila.
N° 50 Rouge Neon: vibrantna jarko crvena.
N° 51 Corail Urbain: grafitno svijetla narančasta boja.
N° 53 Beige Promenade: prirodno smeđa.
N° 54 Prune Avenue: noćna ljubičasta. 

ruz1ruz2ruz3ruz4
 
- U potrazi za čistoćom i sjajem boje, Rouge Pur Couture formula koristi se 'Coloreveal Tehnologijom', koja rezultira s dva bitna čimbenika. Baza je transparentna i čista, bogata voskom, dok su pigmenti uklopljeni u difuzno sjajno ulje radi visoke zasićenosti boje -  pojasnila je Caroline Nègre.

 

lak1lak2lak3

maskara cr

rumenilo1

rumenilo2

CIJENE:
Lak za nokte 183 kn
Rouge pur Couture 243 kn
Blush Radiance 310 kn
Palete sjenila 406 kn
Maskara 261 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location