Username *
Password *
Remember Me

Moto brojnih kuća je povratak tradiciji, domovini i korijenima, a jedna od njih je i Trussardi, talijanski velikan koji postoji već više od stoljeća. -  Ime My Land označava osjećaj pripadnosti i duboke povezanosti sa svojim korijenima. Direktno je, jasno i internacionalno ime koje zaziva snagu i ponos osjećaja ugode sa samim sobom i poštivanja kozmopolitskog duha svog grada kroz simbiotički odnos, poput onoga koji je uvijek vezao kuću Trussardi i Milano - objavila je ova prestižna kuća.

 

miris


MIRIS
U ovoj klasično-modernoj kompoziciji predstavljena je snaga elegantnog drva i bezvremenske, senzualne note kože. Obitelj je papratno-drvenasta s top notama bergamota i zelene mandarine. U srcu su profinjena lavanda i cvjetovi ljubičice, a u bazi vetiver, cashmeran (puderasto kašmirski sintetski spoj), koža i zrno tonke.

 

viz

BOČICA
Dizajn potpisuje međunarodno priznati arhitekt Antonio Citterio, odajući time počast području dizajna parfemskih bočica. Bočica je elegantna, modernih linija, uokvirena trakom prave talijanske kože koja je tonirana biljnim bojama i ručno obrađena. Na traci se nalazi Trussardi grb upotpunjen izrekom: Genuine Leather Made in Italy, što potvrđuje autentičnost materijala i vještinu zanata koja u potpunosti potječe iz Italije. Svjetlost i nijanse kožne trake mogu biti različite od bočice do bočice što ih čini još ekskluzivnijima i jedinstvenima.

 

inf cr


CIJENE:
EDT 30 ml, 279 kn
EDT 50 ml, 389 kn
EDT 100 ml, 499 kn
After shave spray 100 ml, 339 kn
Shower & shampoo gel 200 ml, 179 kn
Deo stick 169 kn
Deo spray 169 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama