Username *
Password *
Remember Me

Inspiraciju su stručnjaci za make-up brenda Artistry (Amway) pronašli u futurističkom stilu i teksturama koje mijenjaju nijanse, pod snažnim utjecajem glamuroznog sjaja. Jesen obično vežemo uz izlaske i približavanje najluđeg doba godine, pa tako i ova jesenska kolekcija imena Galaxy ulazi u jednu novu make-up dimeziju, te nudi očaravajuće nijanse za lice. Sjaj je svuda oko nas, naglašeno je novom šminkom, te ove sezone najljepše sjeda na oči i usne... - Zamišljajući svemir i blistavo nebo za jesen 2013. htio sam kreirati kolekciju koja je istovremeno i elegantna i prilagodljiva - istaknuo je Rick DiCecca, Artistry Global Makeup Artist - s kolekcijom Galaxy jednostavno se prelazi iz dana u noć, odgovara svim ženama, svim tipovima kože i svakoj dobi - .

 

111

Aurora Illuminating Puder je iluminator za lice i jagodice koji blagim pješčanim i ružičastim pigmentima obogaćenim sjajnim česticama obasjava i oblikuje lice. Dvije nijanse, upotpunjene zlatnim i srebrnim česticama liskuna te bisera, pomažu u  postizanju nježnog završnog sjaja. Puder dolazi s lagano zaobljenom četkicom od prirodnih materijala, koja pomaže u oblikovanju i definiranju obraza, obrva, nosa i brade. Puder se može nanositi samostalno ili ga se može nanijeti preko sjenila za oči ili rumenila kako bi sjaj bio intenzivniji.
CIJENA: 405 kn

333

Galaxy Quad paleta sjenila središnji je dio kolekcije, a sastoji se od četiri svilenkasto-satenske nijanse. Svaka od nijansi može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s ostalim nijansama,  za postizanje maksimalne naglašenosti.
CIJENA: 558,56 kn

 

222

 Dva Dual-Ended sjajila za usne naglašavaju usne prozračnim ili intenzivnim nijansama. Mogu se nositi samostalno ili u kombinaciji, za naglašavanje jačine boje. Red Hot sjajilo sadrži jarku crvenu na jednom kraju te zlaćano-ružičastu na drugom, dok Ultraviolet dolazi u intenzivno ljubičastoj boji koju nadopunjuje svjetlucava ružičasta nijansa. Posebni sastojci, poput hijaluronske kiseline, polimera, bisernih čestica i ostalih, daju usnama puniji, zaglađeniji i sjajniji izgled, a jojoba, ulje avokada te vitamin E im pružaju kvalitetnu njegu.
CIJENA: 283,50 kn

 GDJE KUPITI: amway.hr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location