Username *
Password *
Remember Me

- Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja, no ubacio sam nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu samo u crnim večernjim haljinama, iako moram priznati su mi one najdraže i moj su zaštitni znak. Koristio sam trodimenzionalnu čipku, što je dodatno naglasilo finoću kreacija - otkrio je Ivica Skoko o novoj kolekciji koju će predstaviti na skorašnjem Fashion.hr-u - ovoga puta vratio sam se voljenim divama... Želio sam predstaviti Divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen... Ovom kolekcijom slavim ženu i njezinu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make-up kolekcije Dive upravo je Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, individualizam i toleranciju - .

 

1111

 

Tri dive, tri generacije: na kampanji možete vidjeti 84-godišnju Bessie Antoanetu Milić, zatim prvu hrvatsku drag queen Divu Galaksiju, i mladu Nevu Cirkveni, novu nadu hrvatske manekenske scene. Fotografije potpisuje poznati fotograf Šime Eškinja, make-up i styling je osmislila talentirana Ivana Bilandžija-Billy, a frizure su djelo Katice Topčić za Kevin Murphy.

Fashion.hr održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Ivice Skoke u suradnji s Illamasquom koja ujedno potpisuje službeni make-up događanja, na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19:30h.

 

 222233333