Username *
Password *
Remember Me

Među zanimljivim autorima na skorašnjem zagrebačkom tjednu mode našlo se i ime Kristine Fazinić, autorice koja je posljednjih par godina, osim po fotografiji, postala poznata i po izvrsnim torbama. Kroz kreacije je Kristina spojila svoje dvije ljubavi: fotografiju i dizajn. Torbe, naime, nose motive hrvatske baštine, a autorica, rodom s Korčule, osjetila je potrebu da ovjekovječi divne krajeve naše zemlje, počevši od rodnog kraja…

 

kr2

 

Dizajn je vrlo jednostavan, od prave i umjetne kože, pa su njihovu kvalitetu prepoznale brojne poslovne žene, ali i miljenice minimalizma i jednostavnosti. Osim toga, Bags by Kristina mogu se uklopiti u svaki stil, pa i onaj šareni, eklektičan, jer njihov čisti dizajn u stanju je smjestiti se u svaku modnu priču… Torbe će se naći u sklopu prezentacije kolekcije modnog brenda Artiđana. Cijene torbi kreću se između 500 i 1500 kuna. 

 

kr1

Osim Kristine Fazinić, na tjednu mode koji će se u Hypo centru održati od 20. Do 23. Studenog, predstavit će se i Ivana Popović, Lana Biondić, Iggy Popović, Mirjam Krajina i Ana-Marija Kralj, Ana Kujundžić, Marija Cvitanović i drugi.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location