Username *
Password *
Remember Me

Suradnja Avona i Udruge „SVE za NJU!“ već je četvrtu godinu podržana i novčanom donacijom koja omogućuje rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima.

 

avon-cosmetics

 


Avon je donacijom od 100.000 kn ponosan donator i partner udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU!“ koja na vrlo profesionalan, transparentan i nesebičan način pomaže u borbi protiv ove opake bolesti. Avon i „SVE za NJU!“ dijele zajednički glavni cilj: podizanje svijesti o važnosti redovnih pregleda za pravovremeno otkrivanje raka dojke. Ovogodišnja donacija pomoći će kontinuiranom radu Udruge i Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.

 

avon-make-up1

 


„Avon je i ovog listopada bio ponosan partner Udruge. Kampanja „Povedi i nju, svoju prijateljicu“ koja je ovog listopada, „roza“ mjeseca posvećenog borbi protiv raka dojke, pozvala sve žene da misle na svoje zdravlje i na taj način podizala svijest o ovoj bolesti. U Udruzi SVE za NJU! smo, kao kompanija za žene, pronašli pravog partnera - njihov je rad profesionalan i potreban. Zahvalni smo radu Udruge jer znamo da je naša donacija otišla na pravo mjesto“, rekla je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

 „Brojke pokazuju kako godišnje u Hrvatskoj od raka dojke oboli oko 2.300 žena, a prošle ih je godine preminulo i više od 1.000. Srećom, broj novooboljelih ne raste, no ustanovljeno je da obolijeva sve više i više mlađih žena. Važno je napomenuti da na svakoj od nas stoji odgovornost za vlastito zdravlje i da redovnim ultrazvukom rak dojke možemo otkriti na vrijeme, što je glavni faktor u izlječenju bolesti“, izjavila je Almenka Balenović, predsjednica Udruge SVE za NJU!.

Svatko od nas može sudjelovati u pomaganju. U Avonovom katalogu u redovnoj su ponudi proizvodi s roza vrpcom, i njihovom kupnjom pomažete borbu protiv raka dojke. „Ponosan sam na naše Avon Ladies i voditelje timova koje svojim nesebičnim trudom pridonose svakoj donaciji i tako i same postaju dio ove humanitarne obitelji. U Avonu mislimo i radimo za žene, od mogućnosti financijske neovisnosti do potrebe za potporom u teškim trenucima kao što je taj najčešći oblik raka u žena, rak dojke, ali i borba protiv nasilja nad ženama“, zaključio je Vladimir Nešović, voditelj prodaje Avona za Hrvatsku.

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location