Username *
Password *
Remember Me

- Istražujem elemente iz prirode, od geometrije do raspadanja i destrukcije - priča mlada diplomantica TTF-a Vedrana Mustela - kolekcija "Pieces" bazira se na slojevitim, transparentnim i geometrijskim linijama i ručnim perforacijama u materijalima, oponašajući pritom strukture poput onih koje se mogu naći na lišću koje se raspada u jesen… Različiti dijelovi čine određeni odjevni predmet, a različiti odjevni predmeti čine cjelinu - .

 

VMastela05


Premijerno prezentirana na ovogodišnjem Fashion Incubatoru, kolekcija "Pieces" sastavljena je od uglavnom haljina i topova, koji slojevito grade modele.
Prije kolekcije „Pieces“, autorica je osmislila uspješnu "Destroyed Creation", koja ju je odvela ne samo na naše piste, već i one Latvije i Novog Zelanda.
Prepoznatljiv Mastelin izričaj zapazio je žiri Fashion Incubatora, te je dizajnerici uručena pozivnica za sljedeći Cro-a-Porter, koji će se održati u proljeće 2014. godine.

Komadi iz kolekcije mogu se kupiti u trgovini Top u Tomićevoj ulici 4 u Zagrebu, a dizajnericu kontaktirati putem Not Just a Label.

VMastela01

Dizajn i styling: Vedrana Mastela
Fotografija: Karmen Poznić
MUA: Tena Bašić
Kosa: studio 'Alter'
Model: Katarina Skelin (Talia)
Cipele: Hoegl

VMastela02VMastela03VMastela04