Username *
Password *
Remember Me

Poznata modna blogerica obožava raditi editorijale, ne samo kao stilistica, već i kao centar pažnje, model koji se snalazi u brojnim stilskim situacijama, iskušava razne modne dekade i otkriva vintage forme: ovoga puta donosi nam svoj „Blagdanski noir“ koji je snimila iskusna fotografkinja Mare Milin. Inspiraciju je Barbara našla u noir filmovima i starom dobrom Hollywoodu, te ženstvenim divama s velikog ekrana. No, vidi se i utjecaj i jedne nacrtane legende: Jessice Rabbit.


ar ar blagdani-121Barbara u blagdanskoj priči nosi kreacije Boudoir, Boris Pavlin, Matija Vuica i Ivica Skoko


- Željela sam napraviti editorijal koji se razlikuje od svih prethodnih do sada, nešto senzualnije, mračnije i snažnije - priča oduševljena Barbara. - Volim dekadenciju glamura prošlog stoljeća i vjerujem da smo je uspjeli dočarati. Za ovaj editorijal kombinirala sam bogato ukrašene teksture i materijale koji su se izvanredno uklopili u zanimljivo okruženje Tom Tom kluba. Raditi s Mare je bilo nevjerojatno iskustvo i najbitnija je povezanost u ideji i realizaciji. Tim je bio savršeno uigran, te mislim da je na najbolji mogući način uspio sa mnom realizirati ovaj editorijal! - . 


ar ar blagdani-678
Asistent Mare Milin bio je Zvonimir Ferina, make-up potpisuje Nikolina Gega, a frizure Nikola Solenički @ Kevin Murphy. Barbara i njezin tim zahvaljuju Tom Tom klubu na ustupljenom prostoru.

Više fotografija nađite na Barbarinom blogu

ar ar blagdani-201

 

ar ar blagdani-412

 

ar ar blagdani-589

 

ar ar blagdani-793

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

barbara zbilja izgleda izvrsno! bilo bi super kada bi makar jednom u 2 tjedna izbacila tako izvrstan editorial!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

prekrasna je .. editorijal savrsen

http://diary-of-shopaholic.blogspot.com/

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location