Username *
Password *
Remember Me

Zkate one silne upute na više jezika koje dobijete uz namještaj? Upravo je ta pravila ekipa talijanske firme Teste Di Legno odlučila zaobići - kreativnost im je jača strana, baš kao i ljubav prema izazovima. Pa su složili namještaj po mjeri, doslovno. Po mjeri inovativnosti, a ne onako kako bi trebalo. No, nisu dobili ništa lošije rješenje, već zanimljivije, a jednako iskoristivo.

 

unacredenza-grande

 

Čak i više, jer su u jedan komad uklopili i elemente koji po planu ne idu skupa… Pogledajte na fotografijama kako su složili komade za svoj ured, koji sada krase njihov radni prostor, pa imaju custom made okruženje koje, naravno, još više utječe na njihovu kreativnost! Ideje su svuda oko nas, ističu u studiju Teste Di Legno, kriju se u svemu, u svakom rješenju, samo ih treba prepoznati i otisnuti se u novo putovanje. Iliti slaganje. Sve je stvar kuta gledanja, promijenite kut i odmah ćete prepoznati neka nova, zgodna rješenja!

Na njihovoj web stranici možete otkriti i koje su komade namještaja slagali.

 

unacucina-grande

 

unalampada-grande

 

unalibreria2-grande

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

hahah cvjetne lampe su im odlične.kreativne,nema se što reći sviđaju mi se police sa zadnje slike,takvo nešto meni treba u sobi

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location