Username *
Password *
Remember Me

Poveći volumen trepavica je često izazov, bez obzira o kakvoj se „podlozi“ radi, pa su u Max Factoru odlučili obožavateljice velikog formata trepavica oduševiti novom kreacijom Excess Volume Extreme Impact. Maskara je dvostruka, vodootporna, a njezina je formula presvučena u intenzivno duboku, crnu boju s lakiranim sjajem.

 

max f1

 

Max Factor globalna kreativna direktorica Pat McGrath kreirala je super-velike trepavice koje se ističu crnim lakiranim sjajem na revijama za proljeće/ljeto 2014., upravo koristeći se ovom maskarom: - koristila sam Max Factor Excess Volume Extreme Impact maskaru za stvaranje izgleda koji će svi primijetiti. Trend ove sezone je upravo u naglašavanju - trepavice imaju ekstreman volumen ali su i „jet-black“ s prekrasnim intenzivnim crnim završetkom zbog kojih pogled postaje dubok i poseban - .

- Inspirirani proizvodnjom luksuznih kožnih modnih dodataka, Max Factor znanstvenici otkrili su da se akrilnim premazom kvalitetnoj crnoj koži naglašava boja i sjaj, te da pruža zaštitu. Samo koža visoke kvalitete i glatke površine može se ovako obraditi jer se grube površine ne mogu zagladiti, a na nekvalitetnoj koži može doći do pucanja akrilnog premaza. Isto pravilo vrijedi i za maskare - nanošenjem crnog lakiranog sloja na nekvalitetnu maskaru može naglasiti nejednakosti i slijepiti ih. Zato je kvalitetna volumizirajuća maskara obavezna kao podloga - objavila je kuća Max Factor.

 

maxf2

Prva četkica: formula sadrži vosak i tamni pigment koji u kombinaciji s MF najvećom četkicom stvaraju ekstreman volumen.

Druga četkica: u tankom sloju gel tekstura obavija svaku trepavicu naglašavajući sjajnu crnu boju, te daje trepavicama otpornost i dugotrajnost.

Maskare se mogu koristiti samostalno ili zajedno. Svaka ima 10 ml.

CIJENA: 99,90 kn

GDJE KUPITI: U drogerijama