Username *
Password *
Remember Me

Velika revija vjenčanica i svečanih haljina održana je u sklopu četvrtog sajma Wedding EXPO (Westgate, Zagreb), a organizator, najveća specijalizirana trgovina za vjenčanja Wedding City, ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Ana Milani, Maggie Sottero, Tanya Grig, Wh ite by WDC, samo su neki od brendova koji su pokazali svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2014. i oduševili brojnu publiku. Raskošne kreacije vjenčanica sjajno su nadopunjene cipelama Högl Shoe Fashion, a reviju su nosile manekenke agencija Talia Model, Livia Style i PR5.

Ana Milani 1 cr
Ana Milani


Modni trendovi za nadolazeću sezonu predviđaju mnogo bijele boje koja je vječna vladarica najvažnije ceremonije u životu žene, ali nagovještavaju i ulazak nekih nježnih, pastelnih nijansi koje će osvojiti srca budućih mladenki. Luksuzna čipka na prozirnoj podlozi omiljen je materijal mnogih dizajnera kao i kristali svih oblika i veličina, pažljivo utkani u fine tkanine.

 

Ana MIlani 2 cr
Ana Milani

 

Ženstvenost je u prvom planu, senzualnost je naglašena golim ramenima i srcolikim dekolteima, a sve više je modela koji smiono otkrivaju noge. Mladenke mogu birati žele li biti zavodljive poput sirene u uskoj vjenčanici ili romantične poput princeze iz bajke u raskošnoj krinolini. Male pelerine od čipke koje će dobro doći za prekrivanje ramena ako je vjenčanje u crkvi, a rukavice, ogrlice od štrasa i nezaobilazni ukrasi za kosu, dio su modnih dodataka koje će mladenke obožavati u nadolazećoj sezoni.

U ekluzivnom prostoru Wedding Cityja buduće mladenke mogu razgledati i isprobati najnovije modele svjetskih dizajnera sedam dana u tjednu do 21 sat, a kada je u Westgateu popularni Late Night Shopping trgovina je otvorena do 24 sata petkom i subotom.

 

Ana Milani
Ana Milani

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location