Username *
Password *
Remember Me

Novo besplatno izdanje inovativnog digitalnog make-up udžbenika pod nazivom “Make-Up Tutorials by Simona” poznata vizažistica namijenila je svim ženama i djevojkama kako bi lako svladale osnove šminkanja ili usavršile svoje znanje, u svakoj prilici i na svakom mjestu. Aplikacija Simone Antonović prilagođena je iPhone, iPad, iPod Touch i Android pametnim uređajima, a uključuje visokokvalitetne HD videotutorijale za šminkanje koji vas korak po korak jednostavno vode kroz pet novih lookova - “Podloga”, “Petominutni Make-Up”, “Cat-eye look”, “Ljubičasti Smokey Eyes” i “Pin-Up look”.

photo 4photo 5

Stilovi su namijenjeni svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama. Ove savjete za šminkanje možete koristiti u svakoj prilici, i na svakom mjestu jer se tutorijali nalaze unutar aplikacije i nije potrebno spajanje na internet kako biste ih pogledali. Dužina tutorijala je između 3:56 i 5:31 minute.

Ako se uz to još pridoda preuređena adresa www.simonantonovic.com koja se svojim jedinstvenim konceptom nameće kao referentno informativno mjesto za make-up u Hrvatskoj, sigurno je da će brojne ljubiteljice šminke imati mnogo razloga za zadovoljstvo. 

 

simona

Simona Antonović (foto: Marko Grubišić)

 

Home pagephoto 1photo 2photo 3