Username *
Password *
Remember Me

Denimania, Protestriot, Gipsy Look, Urban Nomads, Street Warrior i Carnival imena su proljetnih linija koje su ovih dana stigle u sve C&A dućane, objavljeno je jučer na događanju u zagrebačkom hotelu Double Tree Hiltom. Voditeljica Ivana Mišerić, odjevena u nove C&A kreacije, predstavila je novitete, naglašavajući raznolikost trendova i stilova.

 

ivana
Ivana Mišerić nije samo glumila lutku, već se našla i u ulozi voditeljice događanja na kojemu je najavljen dolazak novih C&A kreacija u dućane diljem EVrope

 

- Najnoviji ključni komadi kolekcija Yessica i Clockhouse stigli su u C&A! Dizajnerska iznenađenja s maštovitim printevima, majicama s porukama, novim dužinama i neobičnim materijalima poput nježne antilop kože, čipke, odjeće s resicama i trendi denima dijelovi su istovremeno lansiranih kolekcija u C&A trgovine diljem Europe - istaknula je Ivana.

Renela Ružić, marketing manager za C&A Hrvatska dodala je kako brend ove sezone sugerira maštovitost i raznolikost, te isticanje osobnog stila: - sezonu proljeće/ljeto otvaramo zanimljivom GipsyLook kolekcijom, dok su cvjetni i lepršavi uzorci te nezaobilazni printevi prisutni i kroz ostale kolekcije koje će obilježiti sezonu - .

 

 

Maštovita kolekcija za proljeće/ljeto predstavljena je uz prisustvo brojnih poznatih osoba poput Nenada Korkuta, Renate Sopek, Marijane Batinić, Marije Borić, Ines Preindl, Sarah Josipović, Ivane Mišerić i Saše Lozara.

 

INES

Ines Preindl

 

MARIJANA

Marijana Batinić

 

SASA

Saša Lozar

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

volim njihovu odjeću i jako mi se sviđa nova kolekcija, pogotovo printevi - moram pod hitno u šoping ...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location