Username *
Password *
Remember Me

Ona je malo šira od Barbie, djeluje realnije i uvjerljivije: Lammily je osmislio Nikolay Lamm i kreće u proizvodnju, te se nada da će djevojčice prihvatiti njegov model baš kao i njezinu super-vitku prijateljicu. Osim što ima šire obline i nešto je niža, proporcijama sličnija običnoj ženi, Lammily nije jako našminkana. Ako ste u posljednje vrijeme kupovali lutke za curice, vjerojatno ste primijetili veliku ponudu prenašminkanih lutki u mrežastim čarapama i minicama, čiji izgled u principu oponaša izgled slavnih pjevačica poput Beyonce i Jennifer Lopez. No, Nikolay smatra da je to previše, te je svijetu predstavio lutku koja poručuje - prosječnost je lijepa!

 

lammily-barbie-doll-nickolay-lamm


No, baš kao i Barbie, Lammily ima gipke noge i ruke, te se djevojčice mogu s njom igrati kao i sa svakom drugom lutkom. Vjerojatno će roditelji lako prihvatiti ovu lutku, no pitanje je da li će se svidjeti onima za koje je napravljena - curicama koje u medijima vide nešto drugačiji ideal. Lutka će koštati 25 dolara i prvo dolazi u varijanti s tenisicama i sportskom odjećom. Tu je dakle još jedan adut - Lammily podržava kretanje! A hoće li djevojčice podržati nju, vidjet ćemo.

 

lammily-barbie-doll-nickolay-lamm-2

 

lammily-barbie-doll-nickolay-lamm-3

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Hmm, nisam sigurna što misliti o ovome. Na prvi pogled čini se kao pozitivan iskorak ka jačanju samopouzdanja kod djevojčica, no nisam sigurna koliko je to moguće postići kroz promjenu izgleda lutki. Nekako mi se čini da će svi i dalje htjeti...

Hmm, nisam sigurna što misliti o ovome. Na prvi pogled čini se kao pozitivan iskorak ka jačanju samopouzdanja kod djevojčica, no nisam sigurna koliko je to moguće postići kroz promjenu izgleda lutki. Nekako mi se čini da će svi i dalje htjeti atraktivniju lutku.

Pročitaj više
 
This comment was minimized by the moderator on the site

ajd da se netko sjetio da i normalne lutkice napravi. one gluposti sta sad ima za kupiti - u minicama, platformama i mrezastim carapa meni osobno nije lijepo viditi. super je da ce biti i koja lutkica koja, ajmo reci, promovira sport!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location