4. Wedding EXPO @ Westgate

  Najveći sajam vjenčanja u regiji, četvrti Wedding EXPO, slijedeći vikend u zagrebačkom shopping centru Westgate otvara svoja vrata, s raskošnom ponudom za mladence. Zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri, bendovi, plesne škole i još mnogi drugi predstavit će se u najboljem izdanju i s bogatim sajamskim popustima.

   

  Ana Milani 3

  Ana Milani

   

  Mladenke će vjetojatno najviše zanimati vjenčanice, a njih će biti u izobilju - više od 20 salona izložit će najnovije kolekcije u kojima će se pronaći modeli za svačiji ukus i, što je najvažnije, za svačiji džep! Westgate će se i ovaj put pokazati kao sjajan domaćin: besplatan ulaz i parking, besplatan prijevoz iz Zagreba i Zaprešića, fantastična podrška s pratećim ugostiteljskim sadržajima te Late Night Shopping koji će posjetiteljima sajma ponuditi i atraktivne popuste u brojnim trgovinama.

  Posebna poslastica sajma je svečana revija koja će se u subotu popodne održati u Wedding Cityju i na kojoj će se predstaviti vrhunski brendovi poput Ane Milani i Maggie Sottero.

   

  Ana MilaniAna Milani

   

  Wedding EXPO se održava u veljači i listopadu, a u Wedding Cityju je 365 dana u godini sajam vječanja! Na više od 750 četvornih metara smjestile su se na stotine vjenčanica, još toliko svečanih haljina potom cipele, torbice, nakit, oprema za krstitke i, naravno, muška odijela, košulje i kravate. Megastore Wedding City nije samo mjesto na kojem ćete pronaći najveći broj vjenčanica i najbogatiji izbor svjetskih i domaćih brendova već i jedini salon koji radi subotom i nedjeljom do 21:00 sat. Ponos ovog konceptualnog salona je ekskluzivni brend Ana Milani, a u subotu 22. veljače na svečanoj reviji u sklopu Wedding EXPO-a bit će predstavljena nova kolekcija.