CAP tim u potrazi za novim licima

  Već neko vrijeme tim Cro A Portera obilazi Hrvatsku u potrazi za novim zvijezdama - kako bi svima dali jednaku šansu da uspiju na skorašnjim modnim revijama koje će se održati u studiju Jadran filma, u Osijeku su prošli vikend odabrali čak 38 finalista!

   

  ultime4

   

  Žiri, u kojem su sjedili manekenka Iris Rajčić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić, slavonske dizajnerice Sonja Lamut i Lidija Pihler Yuniku, PR managerica Jasmina Kapetanović, frizer Nikola Blažinić, suradnica Cro A Porter TV-a Magdalena Balenović i stilistica Slađana Divjak, na čelu s Viktorom Dragom, ovoga puta izabrao je više finalista nego u bilo kojem gradu. Do sada se biralo 20 finalista, ali ovoga puta žiri je odlučio izabrati čak 38 mladih ljudi i pružiti im priliku da postanu profesionalni modeli.

  Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja se kroz šest tjedana održava u čak pet gradova, započela je prije pet tjedana prvim castingom u City Centeru one West u Zagrebu. Nakon održanih castinga u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, Osijek je peti grad na ovoj turneji. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

   

  ultime3

  Iris Rajčić, poznata manekenka sa svojim novim kolegicama

   

  ultime12