Username *
Password *
Remember Me

Modna dizajnerica Anamarija Brkić ima online novost: od jučer na njezinoj web adresi možete obaviti kupovinu kao u dućanu, objavljeno je sinoć na prezentaciji u zagrebačkoj Gundulićevoj 19. Svijet pastela, naglašen transparentnim i perforiranim tkaninama definiran je kroz jednostavne haljine, tunike, košulje, majice i duge prsluke koji se nose na više načina.

 

amarie4

 

- Bit svake moje kolekcije je multifunkcionalnost, ističe autorica - a tu su i uvijek prisutne svila i umjetne tkanine, poput alcantare koja podsjeća na brušenu kožu. Obično obilazim sajmove s tkaninama, u potrazi za posebnim teksturama koje onda tvore minimalističke kreacije koje je lako nadograditi u osobnom stilu. Posebne su kreacije i one u scuba stilu, koje imitiraju surferske teksture, no s reljefnim motivima stiliziranog cvijeća - .  

 

amarie

 Anamarija Brkić sinoć na prezentaciji u svom dućanu - Gundulićeva 19, Zagreb

 

U dućanu A'marie možete naći bijele, bež i tamno plave kreacije s naglaskom na lakoću održavanja i nošenja. Njezin rad vole i nove brojne zvijezde poput Nevene Rendeli, Jelene Veljače, Kristine Bradač i Anite Dujić, koje su sinoć skoknule u A'marie dućan na macaronse i čašu šampanjca, kako bi zajedno s dizajnericom proslavile novitete i novosti.

 

amarie2

 

anita
Anita Dujić

jelena
Jelena Veljača

NEVENA
Nevena Rendeli

 

amarie3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location