Username *
Password *
Remember Me

Mlada studentica iz Labina, 19-godišnja Valentina Martinčić poželjela je promijeniti stil frizure, pa se nedavno prijavila na Makeover @ Opium, i želja joj se ostvarila - znalci iz poznatog zagrebačkog studia, Tea Matičević i Martin Posavec osmislili su joj novi look. Nakon što je na natječaju Postanite točkica koja nedostaje Opiumovu maku osvojila simpatije žirija, u kojemu se osim Tee i Matrina našla i pjevačica Franka Batelić, Valentini je kosa posvijetljena tehnikom Flamboyage.

 

Martin Posavec Valentina Martincic Tea Maticevic Franka BatelicMartin Posavec, Valentina Martinčić, Tea Matičević i Franka Batelić


- Valentina nas je sve oduševila svojim mladenačkim duhom i spremnošću na totalni makeover - ispričala je Tea Matičević - njenu tamnu kosu posvijetlili smo za sedam tonova. Nakon skidanja postojeće boje, Valentinina kosa postala je zlatno blond sa svijetlim pramenovima. Flamboyage tehnikom posvijetlili smo obrise oko lica, kao i dužinu kose, tehnikom medium volume ošišali smo nedefinirani bob koji omogućuje da kosa meko pada, bilo da je ravna, valovita ili prelomljena - .

Frizerski studio Opium mjesto je gdje svaki posjetitelj može uživati u njezi i vrhunskim tretmanima oblikovanja kose. Šišanje, svečane frizure, stručne konzultacije, koloracija, muško i dječje šišanje te njega ruku i manikura samo su neke od usluga u salonu. Opiumov tim, na čelu s kreativnom direktoricom Teom Matičević, usmjeren je stalnom usavršavanju te svakom klijentu sugerira oblikovanje frizure u skladu sa strukturom kose, oblikom lica i osobnošću.

 

Valentina Martincic prije make overa

Valentina (gore) prije i nakon tretmana

 

Valentina Martincic