Username *
Password *
Remember Me

- Reebok All Terrain Series, prva kolekcija obuće za trčanje dizajnirana za ekstremne utrke, stvorena je u suradnji s modernim Spartancima, sudionicima najpoznatije svjetske utrke s preprekama, Spartan Race, u kojoj je samo prošle godine sudjelovalo preko milijun natjecatelja - objavila je danas kuća Reebok.

 

SS14 Reebok All-Terrain Series Spartan Race

 

U čemu je štos? Tehnologija koja uključuje Reebok H20 Drain System, donosi strateški raspoređene drenažne otvore u gornjištu i potplati tenisice koji omogućavaju brzo i efikasno uklanjanje viška tekućine, čime se izbjegavaju teške, vodom natopljene tenisice koje uobičajeno muče trkače s preprekama. Također, All Terrain Series uključuje Obstacle Grip koji omogućuje istezanje i zaštitu na užadi i zidovima te jednodjelno DuraGrip gornjište za izdržljivost, zbog čega je tenisicu lako očistiti.

 

V54605 679 kn

All Terrain Series uvodi piramidno oblikovano gazište s donje strane potplata koje omogućava višesmjerne pokrete i zaštitu od blata te pruža dodatnu snagu prilikom penjanja po zidovima, manevriranja kroz skliske površine i svladavanja prepreka. Za dodatnu udobnost i zaštitu u svim uvjetima, All Terrain Series uključuje i luk s donje strane stopala Rock Guard koji štiti od oštrih i tvrdih predmeta te Fit Frame gornjište koje pomaže održati stopalo čvrsto na središtu platforme.

V60406 679 kn

Reebok ALL TERRAIN modeli:
V54605 Sprint - ženski model tenisica za sudionice Spartan Race utrka od 5 km sa 15+ prepreka
V60406 Sprint - muški model tenisica za sudionike Spartan Race utrka od 5 km sa 15+ prepreka
V60411 Super - muški model tenisica za sudionike Spartan Race utrka od 13 km sa 21 preprekom

Reebok ALL TERRAIN linija obuće dostupna je u Reebok storeu/ Arena centar te trgovačkoj mreži partnera, po cijenama od 679 i 839 kuna.

V60411 839 kn

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location