Username *
Password *
Remember Me

- Zagrebačka modna dizajnerica Marina Lacković na nadolazećem Fashion Weeku Zagreb pod modnom markom Larie predstavit će svoju prvu kolekciju, a tim povodom snimila je i najavnu modnu kampanju - objavio je Fashion Week Zagreb.

 

Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  3


Autorica je svoju kolekciju smjestila u barokni eksterijer, a inspiraciju je, otkriva, našla i u kostimiranim filmovima poput Ljubavnica Venecije i Opasne veze. - Tako je nastala pomalo mračna, ali vrlo ženstvena kolekcija u kojoj dominiraju tamno ljubičasta, zlatna, ledeno bijela i crna boja. Materijali koje sam koristila su saten, makrame i vezena čipka. Posebnu sam pažnju posvetila ručno izrađenim haljinama sa cvjetnim motivima, od tila, perlica i cirkona, za čiju je izradu trebalo i do 30 sati rada. Kroz kolekciju se povlače siluete naglašenih ramena i struka, te zvonoliki krojevi koji prate liniju tijela - istaknula je Marina Lacković.

Za fotografije i cijelokupnu viziju kampanje su, uz Marinu, zaslužni i fotograf Jazz Saletović s asistentima Viktorijom Novak i Dariem Topićem, vizažistica Žana Jurišić te cvjećarna S&Z dok je zaštitno lice Luna Valas iz agencije Talia model.

Marina Lacković obrazovanje je stekla na Tekstilno-tehnološkom fakultetu i školi Callegari.

 

Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  2Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  4

Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  5

Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  6Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  7Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  9Kampanja Larie by Marina Lacković za DFWZ  10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location