Username *
Password *
Remember Me

Ovo proljeće stiže nova Les Beiges priča iz beauty divizije kuće Chanel: dvije varijante trobojnih pudera Healthy Glow Multi Colour koji mogu biti i highlighteri, kao i rumenilo, te tri nijanse fluida All in One Healthy Glow.

 

LES BEIGES press release visual 04


Smisao Chanelove linije Les Beiges je da licu podari onaj zdravi sjaj, ali i malčice tamniji ten koji se postiže boravkom na suncu. Linija ima smisla jer se na siguran način, a to je zapravo bez sunčanja, postiže željena ljepota lica koja podsjeća na more, odmor i zdravlje. Naime, cilj ovih formula je da i usred gradske vreve, bez potrebe za višesatnim sunčanjem za koje nas stručnjaci neprestano upozoravaju da baš i nije zdravo, naročito oko popodnevnih sati, imamo lijepu, preplanulu put. Sama Gabrielle Chanel, koja je naravno glavna inspiracija za liniju Les Beiges, voljela je boraviti na suncu, dok je u njezino doba bio moderan bijeli, porculanski ten. Ona je to naravno prekršila, kao i brojna druga pravila na koja je nailazila, pa sve to skupa ima smisla. Danas bi se Gabrielle vjerojatno štitila faktorom, no opet bi voljela besprijekoran ten i elegantnu ljepotu, kao i slobodu boravka gdje god poželi.

 

LES BEIGES ad visual 03
Lice linije je i ovoga puta predivna Gisele Bundchen


All in One Healthy Glow ima zaštitni faktor 15, dok svije palete u tri nijanse nude personalizirano nijansiranje tena koje na kraju licu daje onaj topli ton. Les Beiges Healthy Glow Multi Colour sadrži vitamin E i shea butter, dok fluid otkriva neodoljiv miris – kombinaciju jasmina, ciklame, maka i mošusa.

CIJENE:
Healthy Glow Multi Colour 438 kn
All in One Healthy Glow 337 kn

GDJE KUPITI: Chanel @ Martimex i odabrane parfumerije

 

LES BEIGES press release visual 08EU

 

LES BEIGES press release visual 06

 

LES BEIGES press release visual 09

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location