Username *
Password *
Remember Me

Nova kolekcija za frajere na nogometnoj travi izgleda toliko dotjerano, da bi bilo dobro proširiti liniju na regularnu: samo mjesec dana prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu Adidas predstavlja Battle Pack, službenu kolekciju kopački za ovaj turnir.

 

BattlePack Group cr

 

U Adidas Battle Pack kopačkama zaigrat će nogometni virtuozi poput Lea Messija, Oscara, Danija Alvesa i Luisa Suareza, a od lokalnih igrača na raspolaganje će ih dobiti Stipe Pletikosa, Ivica Olić, Milan Badelj, Leon Benko te Ivan Rakitić i Niko Kranjčar. Linija Battle Pack sadrži nove modele najpopularnijih linija kopački - adizero f50, predator, nitrocharge, 11pro i adizero f50 Messi.

 

GROUP Player

 

Crno-bijela kopačke vizualiziraju kampanju “all in or nothing” za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a svaka kopačka je točno 50% bijela, 50% crna. Jedina boja na kopačkama je jarka zlatna boja koja simbolizira tri prepoznatljive Adidasove pruge, a predstavlja cilj i nagradu - trofej Svjetskog nogometnog prvenstva. Iznimka je i adizero f50 Messi kopačka na koju su dodane još i bijela i plava boja, prema bojama dresa Messijeve rodne Argentine.

 

BattlePack F50 cr

 

Crno-bijeli uzorak kopački inspiriran je ratnim bojama domorodačkih ratnika te uzorcima na pločnicima drevne Mezopotamije i onima na plaži Copacabana. Različiti uzorci dizajnirani su tako da izraze karakteristike svake kopačke, kao i stav i karakteristike tipa igrača koji ih nosi dok se bori za pobjedu - brzinu, hrabrost, kontrolu, energiju i okretnost.

 

ALVES