Username *
Password *
Remember Me

- Inovativna struktura formule YSL Baby Doll Kiss & Blush rezultat je kombinacije dviju tehnologija: podloge i ruža - objavila je prestižna kozmetička kuća YSL - tekstura je prozračna, s dva patenta u postupku priznavanja, te kombinira kompleks difuzije boja s mješavinom pigmenata koji su prilagođeni za nanošenje na usne i obraze. Kiss & Blush objedinjuje svojstva ruža i rumenila, pa usne i obraze obavija nježnim velom koji ih matira i obasjava svjetlošću - . Kiss & Blush dolazi u 12 ženstvenih nijansi, od narančaste do fuksije.

 

YSL-Babydoll-Kiss-and-Blush-Collection-2014 cr


Ova forma prati savjete brojnih vizažista - nanesite ruž i rumenilo slične ili identične nijanse, sugeriraju iskusni stručnjaci koji se bave šminkanjem. Naime, na taj način licu ćete dati ujednačen ton, a ova je formula idealna za svaki dan, kad želite lagano uljepšati lice, no ne pretjerati sa šminkom, već samo istaknuti jednostavnu ljepotu.

Kiss and blush cr


Posebna struktura omogućuje lako nanošenje i jednoliko širenje svjetlosti - istovremeno matira i osvjetljava obraze i usne. Visoko koncentrirani gel stvara iznimno opipljivu, a opet laganu baršunastu teksturu intenzivnih boja, koja licu daje svjež i zanimljiv izgled. Ulja, čisti pigmenti, biserne čestice i balansirajući puderi doprinose osjećaju ugode i dugotrajnosti teksture koja se lagano nanosi na usne i obraze. Boja traje dugo, a lice ostaje matirano i sjaji zdravim sjajem.

CIJENA: 298 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

KISS  BLUSH N2 cr

KISS  BLUSH N4 cr

KISS  BLUSH N7 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location