Username *
Password *
Remember Me

Nešto više od godine dana prošlo je od otvorenja Heraldi for men dućana u centru Zagreba, a izvrsna potražnja muške publike za kvalitetnim odijelima i modnim dodacima Strellson, Joop!, Canali, Paul Smith i Church’s, rezultirala je još jednim prodajnim mjestom i to u Arena Centru.

 

store

Ubrzo se Heraldi for men pozicionirao kao modna destinacija na kojoj svi muškarci, bez obzira o kakvoj je prigodi riječ, mogu pronaći odjeću u kojoj će izgledati moderno, elegantno i osjećati se - ugodno. Pored globalno prepoznatljivih svjetskih brandova, Heraldi for men pruža ekskluzivne usluge personaliziranog fittinga i izrade vrhunskih Canali odijela po mjeri. Uz osobni pristup svakom kupcu, storeovi u Frankopanskoj 6 i Arena Centru jedini na hrvatskom tržištu u ponudi imaju kolekcije vodećeg britanskog modnog dizajnera, Paula Smitha, te najpoznatijeg svjetskog proizvođača muških cipela, Church's, koje su danas sinonim za bezvremensku eleganciju.  

 

sandraEnes Vejzović, Sandra Vranješ Milić i Amar Bukvić


Iz bogate ponude outfita za moderne muškarce, posebice se ističe švicarski brend Strellson, čiji je direktor prodaje Matthias Stemmer sinoć bio prisutan i na otvorenju Heraldija u Areni. Strellson se danas prodaje u preko 40 država diljem svijeta, te se ističe velikom udobnošću, kvalitetom izrade i modernim dizajnom, istaknuo je Matthias Stemmer. Dizajnirane i osmišljene u švicarskim smart studijima, ključne linije Premium i Sportswear, besprijekorno povezuju muški street look s modernim krojevima te trendi bojama. 

 

Matthias Stemmer Strellson sales manager

Matthias Stemmer direktor prodaje švicarskog brenda Strellson

 

store2

 

store3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location