Username *
Password *
Remember Me

Već neko vrijeme traje pomama za srebrnim vjenčanim prstenjem - može se nabaviti već od 400 kuna po paru, a izgledaju jednako lijepo kao i zlatni! Dominik zlatarnice i srebrnarnice odnedavno u ponudi imaju i srebrno vjenčano prstenje, te ističu kako je ono postalo pravi hit!

open dominik 13

Može se ne samo nabaviti izgled "po mjeri", već osmisliti i novi, originalan dizajn, a sami materijal snižava cijenu, tako da su klijenti i više nego oduševljeni. Prigoda poput vjenčanja tradicionalno iziskuje brojne financijske napore, pa se sve više parova odlučuje upravo na kupnju burme od srebra. Dizajnom, burme od srebra uglavnom prate minimalizam, jednostavne su i klasične, a od ukrasa tu se uglavnom pojavljuju elegantni cirkoni na ženskom prstenju. Po želji, može se ugraditi i više ukrasa, poput poludragog kamenja. No, klasična elegancija ovdje je ključ uspjeha, otkrivaju u zlatarnicama i srebrnarnicama Dominik, te predlažu burme koje krase sklad i umjerenost.

Srebrno vjenčano prstenje je trenutno vrlo popularno zbog izgleda - završne obrada je ista kao i u bijelom zlatu i zbog cijene.

Još uvijek u Dominik zlatarnicama i srebrnarnicama traje akcija od 20% na gotovinsko plaćanje i 10% na kartično plaćanje.

 

dominik 1dominik 2dominik 4dominik 5dominik 6dominik 11dominik 12dominik 22dominik 33

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location