Username *
Password *
Remember Me

Lauba, popularna zagrebačka kuća za Ljude i umjetnost, kombinacija galerijskog prostora i inovativnih radionica, u kojima art susreće svakodnevicu, ove subote slavi treći rođendan i povodom toga poziva sve zainteresirane na brojna događanja.

 

gallery-big-1399713931 740

 

- Prije 3 godine 14. lipnja Lauba je otvorila svoja vrata! U godinu dana imali smo brojne programe koje smo dijelili s vama, kao i nominaciju za najinovativniji muzej godine iako muzej nismo. Nagradu nismo osvojili, ali sama nominacija je bila velika pohvala dosadašnjem radu. Kao i svake godine, rođendan moramo proslaviti tako da smo vam pripremili poseban program i za male i za velike. Rezervirajte subotu 14. lipnja za dolazak u Laubu! Vrata otvaramo u 11 sati, a cijeli smo dan ispunili aktivnostima - objavila je danas Lauba.

 

gallery-middle-1311791062 954

 

Aktivnosti ove subote, 14. lipnja 2014:  
Laubica / kreativna likovna radionica za najmlađe posjetitelje
Radionica je prikladna za djecu od 6 do 12 godina te prijave nisu potrebne. Mlađa djeca mogu sudjelovati uz prisutnost roditelja.

Laubica by Boya / Znate li što su Boya bojice?
Boya bojice su jedno zanimljivo sredstvo za crtanje nastale u kreativnom studiju dizajnerice Maje Mesić! Boje za crtanje kakve danas poznajemo – u formi štapića, ograničavaju likovno izražavanje. Suprotno tome ove bojice za crtanje zbog svoje forme omogućuju prirodan i ekspresivan pristup crtanju. One su inovativni crtaći alat, lako prilagodljiv svakoj ruci, koji zglobu omogućava mnoštvo pokreta i položaja, što se izravno odražava na kvalitetu i mogućnosti crtanja. Dođite i isprobajte ih s nama!

Kviz by Lauba & Vizkultura / Vrijeme je za pokazivanje znanja iz vizualne umjetnosti i kulture.
Pozivamo sve zainteresirane željne dobre zabave uz ponešto znanja o suvremenoj umjetnosti i kulturi da se prijave na naš kviz! Prijaviti se mogu timovi do 3 člana. Kviz će se odvijati u tri kruga, kroz odgovore na pitanja u prva dva kruga te finalu u koje ulaze dva najbolje plasirana tima. U kojoj će se igri znanja oni nadmetati u finalu, neka zasad ostane tajna. Prijave primamo na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Najbolje timove očekuju nagrade. Požurite s prijavama!

 

gallery-middle-1329842955 217

 

LAUBATALK: predstavljanje novog rada „Bez naziva“ dvojca Žižić/Kožul
Razgovor moderira kustosica Morana Matković.

U galeriji predstavljamo novi rad Žižić/Kožul tandema i Nestalni postav #17, a u prostoru ispred Laube pozivamo vas na druženje u "galeriji na otvorenom". Jeste li već primijetili radove Ivana Kožarića, Marije Ujević Galetović, Mirona Milića i OKO ispred Laube?

 

Lauba3


Lauba je dom brojnih događanja - prošli je tjedan tamo predstavljena izložba dječjih radova pristiglih na Nivea kreativni natječaj Dodir ljubavi, povodom Međunarodnog dana obitelji

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location