Username *
Password *
Remember Me

Nema kompromisa u novoj beauty YSL kolekciji za ljeto 2014. - Lloyd Simmonds, umjetnički direktor kuće, ove sezone prepušta nas neodoljivom plavetnilu koje je Saint Laurentu toliko priraslo srcu: keramika Celadon, vrt Majorelle, Cikladsko otočje... Za ljetni je look pronašao nadahnuće i u gibanju vode koja zrcali sunce i u igri kontrasta chiaroscuro, koja slavi plavu boju oplemenjenu komplementarnim bojama.

YSL-Summer-Look-2014-grp

YSL u sklopu kolekcije nudi i novu Paletu Couture, sjenila u harmoniji pet tonova. Inspiracija je i legendarna Mondrian haljina, jedna od modnih hitova velikog dizajnera Yvesa Sainta Laurenta. Kroz savršene linije i upečatljivi naziv slavi se umjetnost boja, zahvaljujući formuli nove generacije i prepoznatljivoj paleti boja.

Baby Doll Kiss&Blush predstavlja sasvim novu igru bojama za nanošenje na usne i obraze - u jednom proizvodu. Radi se o hibridnoj inovaciji koja licu daje svjež i moderan izgled. Dolazi u 12 nijansi za ljetne večeri.

YSL-Summer-2014-Makeup-Collection-Cara-Delevinge

 

CIJENE:
Lak za nokte 189 kn
Eye Collector paleta Aqua 418 kn
Baby Doll Kiss&Blush 298 kn
Maskara Volume Effet Baby Doll 267 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

 

KISS  BLUSH N1 crKISS  BLUSH N4 crKISS  BLUSH N7 crKISS  BLUSH N12 cr

LA LAQUE COUTURE N50 crRPC VAL REBEL NUDES N111 crRPC VAL REBEL NUDES  N112 cr

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Šteta što sam još student, iako beauty blogerica, pa mi 500 kuna za paletu još uvijek zvuči totalno nepojmljivo. Sviđaju mi se nijanse Kiss & Blush!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location