Username *
Password *
Remember Me

Modna dizajnerica Ana Maria Ricov pri izradi ljetne kolekcije razmišljala je o udobnosti koju tijekom vrućih dana svi priželjkujemo: materijali su pamuk, svila i viskoza, krojevi lagano padaju, te blago najavljuju siluetu, dok se na površini dešava modna igra u vidu kombinacije punih i prozirnih ploha. Bazni krojevi su minimalistički, a trokutaste perforacije naglašavaju elegantnu, pravilnu dinamiku. Naglasak je i na leđima, hlađenje je na visokim temperaturama uvijek dobrodošlo!

0 cr

- Inspiracija za kolekciju bazira se na geometriji. Konstrukcija se temelji na skladu između ravnih linija i krivulja. Odjeću karakterizira jednostavna i čista forma te je dominantna slojevitost. Prisutni su prorezi, metalni zatvarači i jaki kontrasti. Na sličnu smo se ideju odlučili i u stvaranju kampanje pa je ljetna kolekcija u kontrastu s hladnom ekspresijom na fotografijama - izjavila poznata modna autorica.

Paletu boja čine nezaobilazna crna, siva, tamno plava te bijela boja. Ana Maria Ricov u svojim kreacijama vidi smjelu, odlučnu i samosvjesnu ženu kojoj je estetika jednako važna kao i funkcionalnost. Tu je ljetnu viziju dočarao mladi fotograf Jure Perišić. Make-up na manekenki Katarini M. (Talia model) potpisuje Petra Sever. Kolekcija se može naći u prodaji u AMR showroomu na adresi Vodnikova 8 u Zagrebu.

1 cr2 cr3 cr4 cr5 cr6 cr