Username *
Password *
Remember Me

Desio se trenutak i Boudoirke su ga pametno iskoristile - kad je suprug jedne od dizajnerica studija Boudoir, Morane Saračević, poslao SMS na nagradnu igru (pogađate za što!) jednog našeg tele-operatera, i pritom kupio mobitel za 18 kuna uz produženje ugovora, slučajno je izabran, a putovanje na brazilsko prvenstvo pretvorilo se u fantastičnu modnu priču.

 

tokica 1Nakon što je napravila haljinu, Morana je osmislila i tokicu! Ručni rad, kockica po kockica, strpljenje i ljubav prema dizajnu


- Pa sad se stvarno moraš namontirat i zmislit neku super haljinu! - priča Martina Čičko-Karapetrić dok njezina sestra, ovog trenutka na pariškom aerodromu, u društvu muža čeka avion za Rio de Janeiro, dok se u koferu krije, među ostalima, i fantastična navijačka Boudoir haljina koja je ubrzo osvojila svijet medija. No, tu je i tokica, inače modni dodatak po kojemu su blizanke poznate - njihova je baka bila jedna od najpoznatijih zagrebačkih klobučarki.

morana tokica

Idealno za jedan sasvim neobičan ponedjeljak...


Prvo je Morana namjeravala napraviti haljinu od hrvatske zastave, no kako je taj materijal neudoban, izbor je pao na jedan od njihovih klasičnih krojeva. Tako je, spletom izvanrednih okolnosti, ali i pod utjecajem sveopćeg hrvatskog veselja kad je riječ o nogometu, nastala oprava koju će u ponedjeljak odjenuti na utakmicu s Meksikom, a zasigurno će je snimiti i kamere - da, Morana će sjediti u VIP loži, dio paketa koji je igrom slučaja osvojio njezin muž Mirjan! Kad ideš, idi glamurozno, pa su osim toga smješteni u hotelu s 5 zvjezdica, da uživanje bude potpuno.

Haljinu je već naručilo mnoštvo navijačica, pa i onih koje to nisu, već jednostavno žele IT komad u svojoj garderobi, a cijena je manja nego takva haljina u standardnoj ponudi - trobojna je 1700 kuna, a inače košta 3000 kuna. To je pamuk, udoban i mekan, prepun sjajnih šljokica. Kreacija je izvanredna, pun pogodak za Boudoir!

 

morana 1

Ako joj bude hladno, ogrnut će se zastavom!

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Fora!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location