Username *
Password *
Remember Me

Popularni zagrebački park Tomislavac, dio Lenuzzijeve potkove (objedinjuje sedam parkova u centru) na par je dana predstavljanjem Cruise Fashion.hr kolekcija dobio modni makeover. Ono što se nekoliko godina održavalo na Braču ovoga puta preselilo se u Zagreb, a za vodeni štih pobrinula se fontana (izgrađena davne 1895. godine), okružena pistom i divnim cvijećem. U ovaj prirodni ambijent, pojačan reflektorima u bojama, ovih su se dana, među ostalima, smjestile i odlične kolekcije Ivice Skoke, koji je tom prilikom proslavio 16 godina rada, te ona Kristine Burje @ Krie Design.

op krie design cruise 8
Kristina Burja @ Krie Design


Ivica je poštivao koncept cruise kolekcija (među-kolekcije za odmor, zabave, ležerni glamur...), pa uz svilene ogrtače koji su divno lelujali na večernjem povjetarcu, pokazao je i badiće sličnih motiva. Cijela je kolekcija inspirirana gipsy stilom, u znaku je cvjetnih uzoraka i u potpunosti lepršava - ako nisu haljine onda su to dinamične pelerine... Skoko voli kićenost teksture i jake elemente, a ovdje je postigao ležernu formulu za fancy zabave na godišnjem odmoru! Takva će kolekciji biti i sudbina: svaki predstavljeni komad već sljedeći tjedan putuje u Dubrovnik gdje će se naći u ponudi jednog od tamošnjih luksuznih hotela.

 

op IVICA SKOKO CRUISE 6
Ivica Skoko


Etno stil izabrala je i Kristina Burja - no ona se uputila u Texas i posvetila svoj rad, još jednom, kaubojskom stilu u kojemu su resice glavni element. Također je izvrsno definirala cruise - tu su divni hibridi badića & dnevnih komada, razni ogrtači koji nježno sjedaju na ramena i svijetli tonovi: pasteli su u znaku plave i bež, a tu je bijela u transparentnoj varijanti. Kolekcija odiše lakoćom, ovdje su resice upotrijebljene kao moment stilske zabave, produžene do poda one plešu, hlade tijelo, sjaje se i zabavljaju - pa to je ono što želimo od ljeta!

 

krie design cruise 2
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 1
Ivica Skoko

krie design cruise 9
Krie Design 

krie design cruise 1
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 2
Ivica Skoko

krie design cruise 3
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 3
Ivica Skoko

krie design cruise 5
Krie Design

krie design cruise 4
Krie Design

krie design cruise 6
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 5
Ivica Skoko

IVICA SKOKO CRUISE 7
Ivica Skoko


IVICA SKOKO CRUISE 9
Ivica Skoko

IVICA SKOKO CRUISE 11
Ivica Skoko

 IVICA SKOKO CRUISE 12
Ivica Skoko

krie design cruise 7
Krie Design

krie design cruise 11
Krie Design

krie design cruise 12
Krie Design