Username *
Password *
Remember Me

Popularni zagrebački park Tomislavac, dio Lenuzzijeve potkove (objedinjuje sedam parkova u centru) na par je dana predstavljanjem Cruise Fashion.hr kolekcija dobio modni makeover. Ono što se nekoliko godina održavalo na Braču ovoga puta preselilo se u Zagreb, a za vodeni štih pobrinula se fontana (izgrađena davne 1895. godine), okružena pistom i divnim cvijećem. U ovaj prirodni ambijent, pojačan reflektorima u bojama, ovih su se dana, među ostalima, smjestile i odlične kolekcije Ivice Skoke, koji je tom prilikom proslavio 16 godina rada, te ona Kristine Burje @ Krie Design.

op krie design cruise 8
Kristina Burja @ Krie Design


Ivica je poštivao koncept cruise kolekcija (među-kolekcije za odmor, zabave, ležerni glamur...), pa uz svilene ogrtače koji su divno lelujali na večernjem povjetarcu, pokazao je i badiće sličnih motiva. Cijela je kolekcija inspirirana gipsy stilom, u znaku je cvjetnih uzoraka i u potpunosti lepršava - ako nisu haljine onda su to dinamične pelerine... Skoko voli kićenost teksture i jake elemente, a ovdje je postigao ležernu formulu za fancy zabave na godišnjem odmoru! Takva će kolekciji biti i sudbina: svaki predstavljeni komad već sljedeći tjedan putuje u Dubrovnik gdje će se naći u ponudi jednog od tamošnjih luksuznih hotela.

 

op IVICA SKOKO CRUISE 6
Ivica Skoko


Etno stil izabrala je i Kristina Burja - no ona se uputila u Texas i posvetila svoj rad, još jednom, kaubojskom stilu u kojemu su resice glavni element. Također je izvrsno definirala cruise - tu su divni hibridi badića & dnevnih komada, razni ogrtači koji nježno sjedaju na ramena i svijetli tonovi: pasteli su u znaku plave i bež, a tu je bijela u transparentnoj varijanti. Kolekcija odiše lakoćom, ovdje su resice upotrijebljene kao moment stilske zabave, produžene do poda one plešu, hlade tijelo, sjaje se i zabavljaju - pa to je ono što želimo od ljeta!

 

krie design cruise 2
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 1
Ivica Skoko

krie design cruise 9
Krie Design 

krie design cruise 1
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 2
Ivica Skoko

krie design cruise 3
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 3
Ivica Skoko

krie design cruise 5
Krie Design

krie design cruise 4
Krie Design

krie design cruise 6
Krie Design

IVICA SKOKO CRUISE 5
Ivica Skoko

IVICA SKOKO CRUISE 7
Ivica Skoko


IVICA SKOKO CRUISE 9
Ivica Skoko

IVICA SKOKO CRUISE 11
Ivica Skoko

 IVICA SKOKO CRUISE 12
Ivica Skoko

krie design cruise 7
Krie Design

krie design cruise 11
Krie Design

krie design cruise 12
Krie Design

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

wow, oduševljena sam našima, počeli su, po meni, razmišljati kao velike modne glavice! Svaka čast!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location