Username *
Password *
Remember Me

Slavni talijanski dizajner, omiljeni modni autor svjetskih zvijezda, za novu resort kolekciju predlaže bohemian glam stil, toliko specifičan za njegov dugogodišnji rad: Roberto Cavalli usavršio je modni izričaj koji se nalazi negdje na granici između glamura crvenog tepiha i svilene udobnosti, mekoće i nježne ženstvenosti.

robert-cavalli-2015-resort-photos25

Roberto i njegova supruga Eva, koja zajedno s njim stvara kolekcije za dame sa stilom, kroz godine su usavršili svoj prepoznatljiv stil, prije su više poštovali smjernice iz osamdesetih, dok su trenutno u njihovom fokusu sedamdesete, prepune lepršavih tkanina s printom. Svila je i dalje glavna, naročito kad se radi o jednoj resort kolekciji namijenjenoj ispijanju koktela na jahti, ili glamuroznim zabavama uz nebesko plavi bazen… Tu je i njihov nezaobilazan 3D print po kojemu se ovi Talijani i dalje ističu, kao i blistavi motiv koji podsjeća na zlatnu foliju. Večernji dio kolekcije nešto je više klasičan, smireniji, obogaćen Chantilly čipkom, no i dalje se odlično uklapa u ovu neodoljivu modnu priču.

robert-cavalli-2015-resort-photos2robert-cavalli-2015-resort-photos7robert-cavalli-2015-resort-photos15robert-cavalli-2015-resort-photos17robert-cavalli-2015-resort-photos20

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location