Username *
Password *
Remember Me

Model Karlie Kloss nastavlja osvajati svijet mode - u novom videu Woman in Motion za brend super popularne američke dizajnerice Donne Karan vretenasta ljepotica pokrenula se pred čak sto kamera koje je postavio režiser Steven Sebring. - Kad sam prvi put vidjela snimku – priča Donna Karan - osjetila sam da je uistinu dosta osobna, osjećala sam da je to to, sve ono što se može primijeniti na moj rad. Pokret, tijelo, sjaj, energija… mislim da cijela priča ovdje ulazi u novu dimenziju - .

donna-karan-2014-fall-winter-campaign4

Karlie je prezentirala novu kolekciju koja se tek u pokretu otkriva svoj puni sjaj i energičnost, a to je ono što Donna Karan već niz desetljeća ističe kroz svoj rad, njezina je moda nosiva, podatna, dopušta pokret i gipkost. Naime, jesenska kolekcija ujedno je obilježila 30. godišnjicu rada ove prepoznatljive modne autorice i nekih se premisa Donna drži od samih početaka. Njezini omiljeni materijali i krojevi otkrivaju pokret, naglašavaju siluetu, a u ovosezonskoj su varijanti obogaćeni i blistavim detaljima koji kroju daju posebnu raskoš!

 

donna-karan-2014-fall-winter-campaign1donna-karan-2014-fall-winter-campaign2donna-karan-2014-fall-winter-campaign3donna-karan-2014-fall-winter-campaign5

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location