Username *
Password *
Remember Me

Kad je Ana Begović, sestra Damira Begovića i jednog od dizajnera našeg modnog brenda Twins, bratu rekla da ima krizmu pa želi da joj napravi haljinu, krenula je nova stilska priča! Kulminacija se odigrala na proljetnom Cro a Porteru, gdje je predstavljena čitava kolekcija na tu temu, a veliko finale desilo se ovih dana objavljivanjem kampanje u kojoj su glavna lica upravo Ana Begović, plus modeli Marija Kovač i Karmela Lenić (Talia model). Frizuru potpisuje Nikola Blažinić, a za  make-up se pobrinula Iva Mandić.

Twins 8


- Veliki dio inspiracije proizlazi iz slavonske trpeze kojoj se pridaje najviše pažnje prilikom pripreme krizme tako da na našoj odjeći možete vidjeti našiveno posuđe i salvete koje smo u odjevne predmete ukomponirali koristeći se tehnikom decoupagea. Kod izrade nakita koristili smo zlatni pribor za jelo od kojeg smo radili ogrlice i narukvice”, izjavili su Twinsi.

Begović i Štimac snage su ponovo udružili s mladim fotografom Jakovom Baričićem u raskošnom prostoru zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt. Ovog puta donose nam priču o krizmi u Slavoniji iz koje i sami dolaze. Osim etno smjernica, očita je inspiracija pedesetima, pastelima, A suknjama i surf stilom. Sve to lijepo je upakirano u novu kolekciju brenda Twins koji se sve konkretnije smještaju na raznoliku mapu hrvatske mode.

Twins 1Twins 2Twins 3Twins 4Twins 5Twins 6Twins 7Twins 9Twins 10Twins 11Twins 12

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location