Username *
Password *
Remember Me

Kad je riječ o kolekcijama  Chanel Fine Jewelry, skromnost nije opcija: novi nakit još jednom otkriva vrhunsku eleganciju i ženstvenost, kao i efektne kombinacije retro stilova koji se ovdje isprepliću vrlo perfidno. Ekskluzivne linije nakita nedavno su se okrenule dvadesetima i art-decou, a sada se sve više vidi utjecaj osamdesetih, radi čega nakit dobiva još raskošniju dimenziju.

jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry5

Chanel Fine Jewelry spada u kategoriju nakita za crveni tepih, skup je i ekskluzivan, a u novoj ga kampanji nosi prelijepa Jac Jagaciak, jedna od Lagerfeldovih omiljenih modela. Fotografije su crno bijele i umiruju dojam glamura, inzistirajući na jednoj vintage auri - Jac izgleda poput dame iz nekih prošlih vremena… Nakit je napravljen od dragog kamenja, crnog onyxa, dijamanata i ružičastih safira te dolazi u kombinacijama narukvice i ogrlice, prstena i naušnica čime prati određena pravila kad je o finom nakitu riječ. Ipak, Jac nosi i jednostavne bijele košulje, čime je cijeli stil moderniziran i pomalo prilagođen novom stoljeću. Dizajneri vole inspiraciju, no ne i previše doslovno tumačenje, kao na primjer Karl Lagerfeld koji Chanel stil provodi kroz nove i stare modne formule.

jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry1jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry2jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry3jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry4jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry6jac-jagaciak-chanel-fine-jewelry7

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location