Username *
Password *
Remember Me

Jesen će u modnoj kući Donne Karan biti u znaku Rite Ore, sve slavnije pjevačice koja od samog početka karijere njeguje prepoznatljivi urbani, stil što ju je i dovelo do ovog prestižnog angažmana. Rita se već neko vrijeme pojavljuje u ulozi manekenke za liniju DKNY, čiji je stil ne samo vezan za urbanu scenu, već i sam grad New York.

dkny-2014-fall-winter-campaign2

Ovoga puta Rita je u povećem društvu, no stil je unificiran: osim očekivane i tijekom jeseni i zime toliko voljene crne boje, tu su i koža, traper, sportski elementi i glamurozno krzno za večer, a kreacijama super urbani look daju upravo modeli. Uz Ritu, na fotografijama Lachlana Bayleyja se pojavljuju i manekenke Soo Joo Park i Eliza Cummings, u izvrsnom stylingu Alistaira McKimma. Kampanja je i pod utjecajem super-moderne street style mode, djeluje svakodnevno i primjenjivo, o čemu govori i svaka druga Donnina kolekcija. Autorica inzistira na nosivosti, poznata je po odjeći prilagodljivoj pokretu i user friendly krojevima. 

dkny-2014-fall-winter-campaign1dkny-2014-fall-winter-campaign3dkny-2014-fall-winter-campaign4dkny-2014-fall-winter-campaign5dkny-2014-fall-winter-campaign6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location