Username *
Password *
Remember Me

Lokalna ponuda high-street brendova povećat će se ulaskom modne kuće Reserved na naše tržište: od rujna njihove trendovske i cool kreacije možemo očekivati u hrvatskoj metropoli. Reserved se osim jednostavnim i modernim kreacijama može pohvaliti i poznatim licima na kampanjama: predstavljale su ih Cara Delevingne, Freja Beha Erichsen, Julia Steiger, Frida Gustavsson i Sasha Pivovarova. Lice za jesen-zimu je Georgia May Jagger, što je objavljeno u sklopu velike Reserved proslave na berlinskom tjednu mode, uz predstavljanje nove kolekcije.

 

RESERVED-AW-2014-Georgia-May-Jagger-03


O brendu Reserved
Kao vodeći brend LPP kompanije, Reserved ima više od 500 dućana diljem istočne i centralne Europe. Trgovine planiraju otvoriti u svakom velikom gradu u Njemačkoj i europskim metropolama poput Londona, Pariza i Milana te također i u Zagrebu. LPP S.A. je globalna tvrtka s više od 1.600 trgovina modnih brendova: Reserved, Cropp, Mohito, House i Sinsay. U 2013. su prodali više od 70 milijuna komada odjeće, čiji prihodi od prodaje prelaze milijardu eura.

 

RESERVED-AW-2014-Georgia-May-Jagger-02RESERVED-AW-2014-Georgia-May-Jagger-04RESERVED-AW-2014-Georgia-May-Jagger-08RESERVED-AW-2014-Georgia-May-Jagger-10-1200x800

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location