Username *
Password *
Remember Me

Najnovija capsule kolekcija Adidas Originalsa, linije koja je više orijentirana na street-style, kombinira kožu i motiv pruge, a u dućanima diljem svijeta naći će se početkom kolovoza.

adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection4


Koža je bila zimski, ali je i ljetni hit, stoga su u Adidasu odlučili tome posvetiti čitavu capsule kolekciju, a tu su i tijekom vrućih dana nezaobilazne navy pruge. Koža i mornarski stil tvore stilski super-spoj, pa su tu ne samo široke majice i potkošulje s kožnim logotipom, već i duge hlače, tajice, ruksaci tenisice i čarape, a sve skupa djeluje vrlo udobno i atletski. Adidas Originals je linija koja je od samih početaka definirana kao retro, stoga se tu vide i utjecaji osamdesetih i devedesetih, no sve skupa je vrlo jednostavno. Radi se o kolekciji za pravu Originals curu koja uživa u udobnosti svakodnevne garderobe.

 adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection1adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection2adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection3adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection5adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection6adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection7adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection8adidas-originals-stripes-leather-capsule-2014-collection9