Username *
Password *
Remember Me

Hvalevrijedan projekt Pokreni se, koji hrvatske građane potiče da što češće vježbaju i da usput otkriju kakve im vježbe odgovaraju, posjetio je i Šibenik: bili su tu prisutni ljubitelji pokreta Renata Sopek, bivša Missica Ivana Ergić i naš najtrofejniji vaterpolist Perica Bukić. - Sport je pravi izbor - poručuje Bukić - redovitim vježbanjem bit ćemo sretniji i zdraviji. Sport je odredio moj život i zahvalan sam što imam prilike živjeti upravo na taj način. Šibenik je kao grad sporta danas pokazao da diše punim plućima - .

 

Sibenik Pokreni se 1


Tim Kineziološkog fakulteta i Biotreninga iz Zagreba pod vodstvom Ane Forko i Fedora Kulušića
dobro je namučio Šibenčane koji su pokazali zavidnu kondiciju, a vježbanju su se pridružili i brojni turisti. Projekt Pokreni se održao se zahvaljujući podršci Grada Šibenika i turističke zajednice Grada Šibenika.

Bivša Miss Hravtske, prekrasna Ivana Ergić, s vježbačima je podijelila osobna iskustva i pozvala na aktivniji život: - Vježbam svakodnevno, a posebno su mi dragi aerobni treninzi na otvorenom. Moram priznati da mi to uvelike usrećuje svaki dan i zato pozivam sve da se više posvete brizi za vlastito tijelo! - . Brojni vježbači pozorno su pratili sve upute tima i pravilno vježbali, a nutricionistica Karmen Matković Melki pozvala je na veću brigu o pravilnoj prehrani, naročito u Dalmaciji koja obiluje vrhunskim namirnicama.

 

Bivsa Miss Ivana Ergic i Renata Sopek

Ivana Ergić & Renata Sopek


- Svi sudionici projekta Pokreni se u Šibeniku - izjavila je Lucija Mudronja s  Kineziološkog fakulteta u Zagrebu - imali su priliku vidjeti i naučiti kako i na koji način tjelesno vježbanje mogu provoditi samostalno na otvorenom prostoru. Vježbanje u prirodi ima pozitivne učinke na ljudski organizam posebice u morskim predjelima gdje je zrak čišći. Za razliku od zatvorenih prostora, vježbanje u prirodi dostupno je svima - .

Posljednje ovogodišnje zajedničko vježbanje na otvorenom održat će se 04. rujna na zagrebačkom Trgu Bana Josipa Jelačića. Prijavite se na www.pokrenise.hr

 

treneri Ana Forko Fedor Kulusic i Renata Sopek
Treneri Ana Forko, Fedor Kulušić i Renata Sopek


Ana Forko

 

Pokreni se Sibenik 4

 

Pokreni se Sibenik 11

 

Pokreni se Sibenik  11

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Hvale vrijedan projekt. I moja draga blogo kolegica Paola vježba sa njima!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location