Username *
Password *
Remember Me

ADUTI: Srce nam se topi kad gledamo ovaj koloristički boom – boje lakova su neodoljive, a nijanse ruževa savršene za prvi proljetni sjaj na licu. Let's spring!

NAILWEAR Pro
Ako omiljena boja ocrtava osobnost, među Avonovim Nailwear Pro lakovima za nokte svaka će od nas pronaći idealnu nijansu za sebe (a možda i više njih!). Avon je svoju veselu kolekciju nadopunio novim bogatim nijansama koje su inspirirane vrućim brazilskim karnevalom. Narančasta, tirkizna, plava, ružičasta i ljubičasta… ne zna se koja je ljepša.
CIJENA: 29 kn

SHINE Attract
Idealan saveznik za lijepe usne - pruža snažnu boju i odličnu njegu. Boja je tretirana pigmentima koji sprječavaju njeno razlijevanje i zamućivanje, dok se vanjski omotač sastoji od hidratantnog gela koji usnama pruža čisti sjaj. Shine Attract lagan je i gotovo neosjetan na usnama, a ujedno je obogaćen vitaminom E te zaštitom SPF 15, što ga čini potpunim sredstvom za njegu.
„Shine Attract ruž za usne je savršena kombinacija bogate boje i optimalne doze sjajila koje ne lijepi usne – sve u jednom! Za najbolje rezultate, treba protrljati usne jednu o drugu nakon nanošenja“, rekla je Anna Piechocka, Avonova make-up stručnjakinja.
Uz srednju do potpunu pokrivenost u nijansama breskve i koralja, ružičaste, crvene, bež ili smeđe, usne će, zahvaljujući bogatoj boji i sočnom sjaju bezbojnog vanjskog gela, uz Shine Attract izgledati neodoljivo.
CIJENA: 45 kn

GDJE KUPITI: Kataloška prodaja Avon

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Meni njihovi lakovi nikad nisu bili dobri...teško sušenje,lakiranje -linije ostaju prilikom nanosa...ne znam...

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Prekrasno. :)
Sve mi se sviđa osim narandžastog, izbjegavam tu boju, pogotovo ako je žarka. Nikako ne paše na moj podton kože.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Lijepe dugine boje. Ali nije samo Avon da ima ovakvu kolekciju. Tako da nije ništa posebno revolucijonarni ovaj članak.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location