Username *
Password *
Remember Me

Kako bi sport učinio još atraktivnijim, ali i lakšim, Adidas konstantno razvija materijale ne samo za tenisice, već i odjeću, stoga je nova Performance kolekcija još udobnija i kvalitetnija. - Adidas je u ovoj sezoni odlučio napraviti veliki iskorak koji će zauvijek promijeniti način proizvodnje modela košarkaških tenisica predstavivši revolucionarnu Boost tehnologiju košarkaškom svijetu. Tu je i nova, uzbudljiva Adidas by Stella McCartney kolekcija inspirirana prirodom koju čine životinjski uzorci kombinirani s neutralnim, zemljanim nijansama - .

adidas by Stella McCartney AW14 run 1b cr

Linija za trčanje nudi funkcionalne komade koji su idealni za sportove vani: tu su jakne, majice, kape, tajice i topovi iznimne udobnosti i čvrstoće, namijenjeni lakom kretanju po svim vremenskim uvjetima. Bliži se jesen i zima, kada se trkači i svi oni koji vole boraviti na otvorenom, moraju opskrbiti pravim stvarima za svoj zdravi hobi, kako bi nesmetano uživali u svakom trenutku!

adidas by Stella McCartney AW14 run 2. cr

Osnovni slojevi odjeće izrađeni su Techfit tehnologijom, a dodatnu funkcionalnost omogućuju ClimaChill, ClimaCool i ClimaLite tehnologije koje osiguravaju udobnost i regulaciju temperature. Linija Yoga predstavlja izuzetno ženstvene ombre-slojeve u svijetlo ružičastoj i sivoj boji koje se mogu pronaći na širokim topovima. Kombinezon bez šavova u svijetlo smeđoj boji ima i transparentni detalj na sportskom kroju leđa što omogućuje opuštanje i vježbanje u raznim pozama. Zvijezda kolekcije je mekana majica sa šišmiš-rukavima i naborom na struku dostupna u kremasto-ružičastoj i prirodno-sivoj boji, a može se nositi prije i nakon vježbanja.

 

adidas D Rose 5 Boost G98704 cr

Košarkaške Adidas boost - napredak za visoke sportaše!

adidas by Stella McCartney AW14 startagainpack cr

Stella McCartney donosi i novu Low Waste inovativnu liniju u kojoj se ističu hoodice i hlače u mekanim ružičastim i sivim nijansama koje se savršeno slažu s kratkim hlačicama u ljubičastoj i sivoj boji. Predstavljajući savršen odnos funkcionalnosti i stila za one koji brinu o svom ugljičnom otisku, ovi komadi napravljeni su od organskog pamuka i recikliranog prediva.

adidas by Stella McCartney AW14 studio 1 cr

adidas by Stella McCartney AW14 studio 2 cradidas by Stella McCartney AW14 studio cradidas by Stella McCartney AW14 studio lowwaste cradidas by Stella McCartney AW14 weekender 1 cradidas by Stella McCartney AW14 weekender 2 cradidas by Stella McCartney AW14 wintersports 1 cradidas by Stella McCartney AW14 wintersports 2 cradidas by Stella McCartney AW14 yoga 1 cradidas by Stella McCartney AW14 yoga 2 cradidas by Stella McCartney AW14 yoga 3 cr