Username *
Password *
Remember Me

Majice, kao idealan komad za prijelaz sezone, ključni je komad nove capsule kolekcije La Bestija poznate hrvatske modne dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik @ Etna Maar. Jednostavni krojevi nose i motive legendarnih žena, pa možete birati želite li se ukrasiti likom Coco Chanel, Fridom Kahlo ili Mata Hari, a u planu su i drugi motivi. Majice možete kupiti isključivo na online adresi Etna Maar, gdje se u web shopu poznate autorice nalaze i brojni drugi modeli.

 

LaBestija za Etna Maar Frida Khalo cr

 

U web shopu su dostupni i modeli iz posljednje kolekcije dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za proljeće/ ljeto 2014. Walk on the wild side te najprodavaniji modeli iz njenih prijašnjih kolekcija. Također, po prvi puta se na jednom mjestu mogu odabrati crne haljine iz kolekcije Essentials te modeli iz dječje kolekcije A little not so black dress koji su se do sada radili po narudžbi.

Brend Etna Maar njeguje alternativni etno potpis, te se kolekcije prvenstveno baziraju na voluminoznim pletenim krojevima, nerijetko s atraktivnim printom u crnim, sivim, bijelim i crvenim tonovima. Na našoj modnoj sceni prisutan je niz godina, te se smješta među one avangardnije pret-a-porter linije.

 

LaBestija za Etna Maar Coco Chanel cr

 

LaBestija za Etna Maar Mata Hari cr