Cro a Porter / avionska pista & velika krila!

  Običnu će pistu sljedeći Cro-a-Porter zamijeniti onom avionskom! Zagrebački aerodrom Pleso mjesto je održavanja sljedećeg CAP-a, od 1. do 4. listopada, pod nazivima Avangarde i Departure. U danima tijekom kojih će Croatia Airlines slaviti čak četvrt stoljeća postojanja, jedno od najvažnijih modnih događanja na ovim prostorima ulazi u hangar i predstavlja naše eminentne dizajnere.

   

  CAP24avantgarde2

   

  Vjerojatno pogađate, kontrola ulaska bit će stroža nego inače jer je prostor zaštićen i pomno čuvan, pa će, što se tiče osiguranja, ekipa CAP-a vjerojatno uvesti neke novitete. - Neopisivo smo ponosni što nas je Croatia Airlines odabrala za partnera u ovom projektu i pružila priliku da zajedno organiziramo događaj, koji će nesumnjivo pomaknuti granice. Ovo je jedinstvena prilika i čast - izjavio je Viktor Drago, art direktor CAP-a.

  Kampanja dolazi u dvije varijante: jednu je snimio Mladen Šarić, pod nazivom Departure. Model je Ana Laura Kapetanović, make-up je radila Tena Bašić, a frizure salon Ruža. Druga kampanja, a fotografijom Franje Matkovića, nosi naziv Avangarde, te se odnosi na prvu večer revija. Model Antonia Solar (Talia Model) nosi kreaciju Marija Vijačkića i otkriva radnu atmosferu backstagea. Make up je za Avangarde radila Ivana Bilanđija @ Illamasqua, a kosu Nikola Blažinčić. Matković je fotografiju napravio za vrijeme Photo daysa u Rovinju te njome pobijedio na radionici Emotions in Fashion. 

   

  CAP24departure1