5 super momenata @ Jelena Holec

  Showroom prezentaciju nove kolekcije održala je sinoć u zagrebačkom Kaptol centru naša dizajnerica Jelena Holec, u sklopu projekta Fashion Week Zagreb/Cro a porter. Jelena nastavlja svoju futurističku ženstvenu priču s naglaskom na slim haljine i kapute, optočene volanima, pliseom, naborima i krznom.

   ZF 8647

  1. Elegantna budućnost – djevojke kao da su stigle s neke futurističke zabave u stilu dvadesetih, haljine su plesne, komotne, nadograđene transparentnim i ručno nadograđenim detaljima.

  2. Boje – skala od tona lavande, preko patlidžana pa sve to najtamnije duboke ljubičaste, gotovo crne. Opojni tonovi asociraju na royal stil i Jeleninoj kolekciji daju stilsku snagu i moć.

  ZF 8844

  3 Sitni volani naglašavaju ženstvenu siluetu - Jelena figuru naglašava sitnim volanima i pliseom, ali i posebnim slaganjem tekstila, koji ocrtavaju dinamičnost. Fino se smještaju na ramena, grudi, bokove, rubove... i pritom čine sklad i cjelovitost figure i forme.

  4 Print – autorica se igra crtarijama koje prvo radi na kompjuteru, a potom ih posebnim tehnikama slaže na tekstil. To je postala njezina karakteristična crta koju uvijek uspješno naglašava - ovoga puta poigrala se eteričnim, dimnim motivima koji donose njezin ekspresivan stil.

   

   ZF 8751ZF 8760ZF 8765ZF 8782ZF 8805ZF 8836ZF 8843ZF 8858ZF 8884