Username *
Password *
Remember Me

Resice, smeđa koža, zakovice i antilop među najpoželjnijim su detaljima ove sezone, kad se radi o torbama, a ovih su dana upravo takvi modeli osvanuli na policama Mass dućana. Urbani kaubojski stil vrlo je praktičan i zabavan, a torbe su mekane i udobne, daleko od onih masivnih modela koji su teški sami po sebi. Cijene modela koje vidite na fotografijama su oko 300 i 400 kuna. Veličine su srednje, taman da u njih stanu sve potrebne (i ponekad nepotrebne) sitnice, a remen je dugačak, mogu se nosit i dijagonalno.

Mass339 kn

Smeđa je boja svake jeseni na listi među prvima, ne samo da odgovara uz tamniju jesensku garderobu, već je praktična i radi prljanja, neće se na njoj vidjeti svaka točkica… Torbe u smeđim tonovima idealno će odgovarati uz odjeću u bojama patlidžana, zelene, bordo i sve između, a u obzir dolazi čak i tamno plava. A i podsjeća na boju čokolade koja je dobrodošla u svakom obliku!

 

Mass 299 kn

Mass 339 kn 4mass 339 kn 5Mass 359 kn 11Mass 399kn 15

Mass 339 kn 3

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Većina prikazanih torbi su mi lijepe, a i cijene su im pristipačne. Volim "animal print" na torbama, dok mi resice nisu privlačne

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location