Username *
Password *
Remember Me

Večeras na programu, zadnjeg dana festivala JA BiH, možete pogledati filmski prvijenac Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda" u 19 sati u Kinu Tuškanac ili predstavu Magacina Kabare " Kći" s Monom Muratović u 21 sat u Kazalištu Kerempuh scena Vidra.

inthelandofbloodandhoney

Sinoć je u sklopu JA BIH festivala u galeriji Velvet održana promocija rada i djela  Jasmina Imamovića, dugodišnjeg gradonačelnika Tuzle (od 2001.do danas). U programu su sudjelovali redatelj i producent Jasmin Duraković, spisateljica Milana Vlaović, a ulomke iz knjiga je čitao glumac Armin Omerović.

Jasmin Imamović je autor 4 romana 'Ubijanje smrti' (1994.), 'Besmrtni jeleni' (1996.), 'Obožavatelj trena' (2003.) i 'Molim te, zapiši' (2009.), član je Društva pisaca Bosne i Hercegovine, osnivač Međunarodnih književnih susreta Cum grano salis i inicijator regionalne književne nagrade Meša Selimoviæ koja se dodjeljuje u Tuzli.

velvet jabih

Osim u djelima Jasmina Imamovića, uzvanici su mogli uživati u glazbenom programu Ivana Jelića ( tenor i gitara) i Marka Matića (harmonika).

zlocin i kafana

U kasnovečernjem dijelu 4.dana festivala predstavljen je "one man show" Aladina Tucića  Zločin i kafana (režija Neven Samardžić, produkcija Magacin Kabare) na noćnoj sceni kazališta Kerempuh.