Novi oftalmološki centar Ghetaldus

  U novu zgradu u središtu Zagreba, Ban Centar, koja je potakla brojne rasprave uklapa li se ili ne u urbanu vizuru Zagreba, smjestio se i novi optičko oftalmološki centar Ghetaldus.

   

  ghetaldus ban 23


  Iako nam je pravo ljeto nekako izmaklo, činjenica je i da tijekom hladnijih dana oči trebaju poštenu zaštitu i kvalitetna stakla, a slično je i s dioptrijskim naočalama. Cjelodnevni rad na kompjuteru našim očima donosi velike napore, stoga je potrebno savjetovati se sa stručnjacima kako bismo sa sigurnošću napravili sve što treba za dobar vid. U Ghetaldus kontaktološkom centru na raspolaganju su sve vrste kontaktnih leća te 25 linija sunčanih i dioptrijskih naočala. Tu su brendovi Gucci, Christian Dior, Tom Ford, Cutler and Gross, Thierry Lasry, Dita Von Teese, Victoria Beckham, Hugo Boss, Ray Ban, Diesel, Max Mara, a uskoro na police dolazi i slavno ime Mykita. 

  ghetaldus ban 2

  - Kontaktologija se kao jedna od grana oftalmologije bavi aktivnostima usmjerenim za kvalificiranu primjenu kontaktnih leća u oftalmologiji. Refrakcijske greške oka (kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i prezbiopija) se korigiraju naočalama, ali sve više i kontaktnim lećama. One imaju prednost pred naočalama kod velikih refrakcijskih grešaka odnosno razlici dioptrije na oba oka većoj od 3 dioptrije, zatim kod keratokonusa i iregularnog astigmatizma te kod profesija kao što su glumci, ronioci ili sportaši - objavio je Ghetaldus povodom otvorenja, upozoravajući na sve češće probleme s vidom. 

   ghetaldus ban 55

  ghetaldus ban 2

  ghetaldus ban 22

  ghetaldus ban 4

  ghetaldus ban 11