Username *
Password *
Remember Me

Svijet je pozornica, naročito onaj modni, pa je Replay upravo tom nepisanom zakonu odlučio posvetiti novi dućan i uređenje: u Milanu je, uz brojne slavne goste i obožavatelje brenda, otvoren The Stage! U ovoj interijerskoj priči istaknuo se dizajnerski dvojac Roman & Williams i na čak 1500 metara kvadratnih pokazalo kako izgleda moderna varijanta cool butika.

The Stage Replay Flagship Store  Milano Piazza Gae Aulenti 2 copy

Velikom otvorenju novog Replay storea, koji izgleda poput nekog vintage filmskog seta, s atmosferom kaubojskih filmova u urbanom izdanju,  prisustvovala su mnoga poznata lica: zvijezda FC Barcelone Neymar Jr, brazilski top model Alessandra Ambrosio, američka glumica Rosario Dawson te supermodeli Coco Rocha, Stella Maxwell, Sara Sampaio i Daria Strokous.  

Alessandra Ambrosio Replay CEO Matteo Sinigaglia Neymar Jr copy
Alessandra Ambrosio, Replay CEO Matteo Sinigaglia & Neymar Jr

Ovo posebno slavlje Replay evolucije svojim su nastupom dodatno uveličali Blood Orange te Chic feat. Nile Rodgers. Glavni izvršni direktor Fashion Boxa, Matteo Sinigaglia, izrazio je iznimno zadovoljstvo suradnjom s poznatim njujorškim dizajnerima koji su kreirali jedinstvenu pozornicu kako bi Replay na kreativan i dinamičan način prikazao bogate kolekcije i personalizirane usluge.


The Stage Replay Flagship Store  Milano Piazza Gae Aulenti 3 copy 

- Cjelokupan projekt temelji se na konceptu filmske i kazališne umjetnosti, povezujući denim i buntovništvo kao glavna Replay obilježja. Artistički uređen prostor obuhvaća filmsku opremu te različite scenografije poput američke staje misteriozno pune jeansa ili krojačke trgovine iz Manhattana s početka 20. stoljeća u kojoj se gostima doista pruža mogućnost izrade traperica po svojoj mjeri. U središnjem dijelu nalazi se čelično stubište s čijeg vrha su najbolje vidljivi svi elementi koji sačinjavaju pravu holivudsku pozornicu, a svaki set ujedno sadrži element iznenađenja poput tornada koji je zapravo kaleidoskop leptira, prozora s pogledom na zalazak sunca u pustinju koji je zapravo pomno oslikana pozadina... Struktura pozornice koja se neprestano mijenja, baš kao i filmski zapleti, nesumnjivo će proširiti definiciju i popularan koncept maloprodajnih trgovina te omogućiti mnogobrojnim Replay fanovima da se povežu s ovom inovativnom, a istovremeno dobro poznatom pričom - objavio je Replay.

The Stage Replay Flagship Store  Milano Piazza Gae Aulenti 4 copyThe Stage Replay Flagship Store  Milano Piazza Gae Aulenti 5 copy

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location