Username *
Password *
Remember Me

Bundekfest 2014. posljednjeg dana, u nedjelju 05. listopada, svim posjetiteljima poklanja kazališne spektakle Jalta Jalta i CABAres CABArei. Na velikoj će se festivalskoj pozornici u 20 sati odigrati  najgledaniji hrvatski mjuzikl svih vremena Jalta Jalta, dok će na maloj pozornici u 18 sati biti izvedena predstava CABAres CABArei.

jalta jalta foto komedija 5
Jalta, Jalta, foto: Komedija

Kazalište Komedija u okviru Bundekfesta izvest će legendarni mjuzikl Jalta, Jalta Milana Grgića i Alfija Kabilja. U glavnim ulogama su nastupala poznata glazbena i glumačka imena; Sandra Bagarić, Đani Stipaničev, Ronald Žlabur, Dražen Čuček, Jasna Palić Picukarić i Adalbert Turner, a pod redateljskim vodstvom Vlade Štefančića. Praizvedba ovog mjuzikla, održala se 28. prosinca 1971. godine, a prometnuvši se u veliki hit, Komedijinu Jaltu je do danas vidjelo više od 400 tisuća gledatelja u preko 700 izvedbi i time je zasigurno najdugovječniji hrvatski mjuzikl.

Zijah Sokolovic
Zijah Sokolović @ CABAres CABArei

Zagrebačka publika koja je uvijek puna divljenja i oduševljenja za veličanstvenu predstavu CABAres CABArei legendarnog Zijaha Sokolovića, biti će oduševljena i na ovogodišnjem Bundekfestu. Predstava govori o upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti.

jalta jalta foto komedija 1
Jalta, Jalta, foto: Komedija

Večeras na glavnoj festivalskoj pozornici nastupaju rock grupe Let 3 i Psihomodo Pop, dok nas sutra očekuje koncert sarajevske legende Dine Merlina. Ulaznice za večerašnji koncert mogu se kupiti po cijeni od 20 kuna, a za koncert Dine Merlina po cijeni od 40 kn u sustavu Ulaznice.hr (www.ulaznice.hr//r/bundekfest) ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location