Username *
Password *
Remember Me

Zamislite da svi tako putuju - odjeveni u perje i plastiku odličnog Pavlina, cilindar iz ateljea Boudoir, šuškavu svilu iz modne kuće Nebo… No i brend Arileo se prilagodio: nekoliko manekenki glavu je ukrasilo pilotskim naočalama, one bi vjerojatno sjele za volan! Naime, zagrebački je aerodrom, točnije njegov mega hangar, sinoć otvorio nastavak Cro-A-Portera, i to na poseban način. Iako su se avionskom pistom i pripadajućim objektima strani dizajneri već igrali, ovo je prvi put kod nas da se na reviju ide - s osobnom. Pozivnica je tek dio procedure ovih dana jer CAP traje još večeras i sutra, gdje će se sjatiti brojni obožavatelji naših dizajnera i njihovog rada, ali i oni željni modnog spektakla. Neće letjeti doslovno, već samo u mislima, a kartu će im putem svojih kreacija uručiti naši autori!

pavlin  027
Boris Pavlin

Boris Pavlin, vrhunski majstor i modni igrač ovoga puta donosi bajkovite kreacije od perja, svile i plastičnih detalja, spaja nespojivo, te pritom u svemu pronalazi senzualnost ženske linije. Njegov je status kod nas siguran, njemu se obraćamo kad želimo nešto posebno ne samo za onaj veliki dan, već i kad vjerujemo da običan dan može biti poseban… On kroz odjeću priča o retro ženstvenosti no tumači je na moderan način, ide korak dalje, do kraja vjeran sebi!

boudoir 2
Boudoir

Martina Čičko-Karapetrić i Morana Saračević a.k.a. Boudoir odletjele su u mislima u dvadesete i predstavile flapper girl koja je dečku maznula cilindar, te odjenula svoju raskošnu kreaciju. Tu su bile i velne i krasan make-up, stoga je Boudoir isporučio, još jednom i očekivano, vlastitu modnu dramu koja ima temelje u vintage trendovima koji odišu romantikom i ženstvenošću.

nebo
Nebo

Nebo kao i obično – stabilna elegancija u svili, smirenim tonovima i jednostavnim krojevima. Kod njih ćete naći raskošne haljine, ali i dnevni pret-a-porter koji se nosi i navečer, samo je potrebno ukrasiti ga ponekom bisernom ogrlicom. Brend koji postoji godinama svake sezone otkriva novo poglavlje svoje romantične modne priče, u kojoj je naglasak na divnim bojama dragulja, a za minimaliste – tu je crno od glave do pete!

arileo 1
Arileo

Foto: Goran Matijašec

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location