Androgino u bojama @ Paul Smith

  Muško-ženski stil donosi ove jeseni nove gušte: za sve ljubiteljice stilske igre spolova Paul Smith, svjetski prvak ove scene, predlaže natrpavanje detaljima koje izgleda sve samo ne obično! Tu su marame, šeširi, broševi, prugasta odijela, klasične košulje i super fancy nakit kakav se nosio u osamdesetima. Notu glamura daju i same tkanine - svila, saten, najfinija vuna. Nemar je gotovo poželjan: košulja je vani, a fantastična marama ležerno klizi preko ramena, zaustavlja je divan broš.

  chiharu-okunugi-paul-smith-looks01 cr

  Paul Smith od muške je garderobe napravio onu žensku, to čini još od sedamdesetih, te je cijelo to vrijeme fantastičan autor novih modnih ideja koje definiraju androginost. No, s mnogo stila: svijet odijevanja Paula Smitha, britanskog genijalca kojeg kopiramo često i jednostavno, baš onda kad nosimo odijelo i šešir uz mokasine i klasičnu kožnu torbu, ili pak biramo prugastu košulju i od bolje polovice krademo remen ili tregere, savršeno je dotjeran.


  chiharu-okunugi-paul-smith-looks02 cr


  Njegova modna formula uvijek daje eleganciju, bila ona natrpana ili ne. Bogatstvo boja i motiva ono je što taj dizajner uistinu voli i upravo to se nalazi u njegovoj svakoj kolekciji, pa i onoj jesenskoj koju je sada predstavio na modelu Chiharu Okunugi. Foto-priča je objavljena u Numero Tokyo, fotografiju potpisuje Thomas Whiteside, styling Shun Watanabe, a Kamo frizure i make-up.

  chiharu-okunugi-paul-smith-looks03 cr

  chiharu-okunugi-paul-smith-looks04 cr

  chiharu-okunugi-paul-smith-looks05 cr

  chiharu-okunugi-paul-smith-looks06 cr